Om Os

Vores vision

Det vigtigste for os er, at Car-Care Svendborg er inkluderende. Det skal både være et sted for folk, som ikke kan selv – samt dem som kan. Vi skal være samlingspunktet med fokus på kvalitet, gode arbejdsvilkår, gode priser og god vejledning. Et sted hvor forskellige grupper af mennesker kan komme og være med på lige vilkår.

For at følge med udviklingen og leve op til en sådan vision, så er det vigtigt, at vi har stor fokus på udvikling og innovation. I dag råder Car-Care Svendborg over 4 fundamentale grene i virksomheden, som alle eksisterer med en eller form for synergi imellem hinanden; bilpleje & polering, gør-det-selv vaskehal, et lager med forskellige plejeprodukter og en masse garager, som man kan leje.

Sådanne grene opstår, fordi vi lytter til vores kunder og deres behov og søger altid at udvikle os i deres retning. Hos os er der altid tid til en snak, og det hele starter med en relation og et ønske om at lytte og forstå. Kunderne og Svendborgenserne bestemmer, hvor Car-Care Svendborg skal tages hen, og det er mindst lige så meget dem, som har været med til at gøre os til det, som vi er i dag. Vi håber, at du kommer forbi og hilser på. Her bliver du typisk mødt af Matteo og Juve, som er virksomhedens hund og maskot.

Matteo Micalizio
Sociale Medier

Find os på Facebook

Vi er aktive på vores Facebook-side, hvor du løbende kan få indsigt i de forskellige projekter og opgaver, som vi går og arbejder på. Det er ikke sjældent, at du finder billeder af Juve, vores maskot og hund, eller andre små sjove indslag, der også er med til at belyse en anden side af virksomheden.

Hvis du er interesseret i at følge vores udvikling, så er du mere end velkommen til at besøge vores Facebook-side. Vores nyeste tiltag i jagten mod godt og spændende indhold er, at vi har investeret i et GoPro-kamera. Vi monterer nogle gange kameraet, når vi arbejder, så du kan følge direkte med i vores live-udsendelser.

Vores Arv

Fra Sicilien til Svendborg

I starten af 80’erne i den lille by Taromina på den Sicilianske østkyst driver Gíovanni Micalizio en restaurant. Han kommer fra en stor italiensk familie og har tre brødre, som også arbejder i restaurationsbranchen. Én af brødrene er taget til Danmark for at søge nye eventyr og er i mellemtiden landet i Odense på Fyn. Der går ikke længe før de sicilianske brødre får nys om livet i Danmark, og Gíovannis bror overtaler dem alle til at rive teltpløkkerne op i hjembyen og rejse til Skandinavien.

Efter et par år i Odense er både erfaringerne og ambitionerne vokset. De fire brødre starter en restaurant i Svendborg, og der går ikke længe før de ejer hver deres virksomhed – tre restauranter i Svendborg og en bar i Århus.

Matteo Micalizio er Gíovannis søn og anden generation af familien. Han er opvokset i et iværksættermiljø med selvstændige på begge sider. Matteo har altid vidst, at han skulle være selvstændig – men han ville gerne prøve at arbejde i en helt anden branche.

Historien Om

Car-Care Svendborg

Idéen til Car-Care Svendborg starter egentlig for en del år siden. Matteo er ung og har lige fået sin første bil. Han synes, at det er sjovt at passe på den og sørge for, at den altid står pænt og skarpt. Der går ikke længe før familie og venner også lægger mærke til bilens stand, og han får de første efterspørgsler på, om han ikke også kunne pleje deres biler.

12 år senere beslutter Matteo sig for, at nu vil han give Svendborgenserne noget, som han ikke mener, at de kan få nogen andre steder i byen: en virksomhed der er seriøs omkring bilpleje. Inspireret af en sideløbende bevægelse i England, hvor markedet for bilpleje samt bilplejeprodukter er eksploderet i løbet af ganske kort tid, bliver Car-Care Svendborg til i starten af 2020. Virksomheden starter faktisk under et andet navn, men da Matteo læser om en anden nyopstartet virksomhed i avisen en uge senere, som bruger det helt samme navn, så træder han et skridt tilbage og genovervejer, om det er her, at han skal lægge alle sine kræfter.

Men i stedet for at give op, så tager han et kig på konkurrenten og finder ud af, at de ikke er lige så fokuserede på detailing – et verdensbegreb som dækker over pleje og vedligeholdelse af biler på et nærmest videnskabeligt niveau. Matteo vil samtidig også gerne skabe et sted, som kan fungere som omdrejningspunktet for folk, der går op i deres biler. Han har selv oplevet, at der ikke var nogen steder at tage hen, når han sammen med kammerater ville pudse om deres biler. Der manglede et sted for detailers. Et sted hvor man kunne komme og gå op i sin bil. Et sted hvor man ikke var afhængig af vejr, temperatur og plads – og hvor man samtidig kunne samles og være fælles om det. Indtil nu mødtes man på tankstationer og ventede på hinanden og en støvsuger, hvor hovedet altid var gået i stykker og sat sammen igen med gaffatape. Således bliver Car-Care Svendborg til.