Gør-Det-Selv

Vask din bil

Man kan komme rigtig langt ved at vaske sin bil selv. Car-Care Svendborg har en vaskehal til rådighed, så du slipper for vaskehalsridser og giver din bil det, som den fortjener. Med i prisen er lån af vores højtryksrenser og støvsuger. Det kan nemlig betale sig at vaske sin bil selv. Således passer du på din lak og forlænger både dens levetid og din egen glæde ved bilen. Mange mennesker tror, at det er besværligt at håndvaske sin bil – men det er slet ikke. Vi har lavet en vaskeguide til dig, som hjælper dig gennem processen. Hvis du har lyst til at bruge vores vaskehal, så er du velkommen til at kigge forbi værkstedet. Du kan også ringe på forhånd og sikre, at den er ledig, når du har brug for den.

NB: Medbring selv plejeprodukter og håndklæder

Car-Care Svendborg Pris På Gør-Det-Selv
Faciliteter

I Vaskehallen

Car-Care Svendborg har sat et ny-istandsat vaskehal op, som du frit kan benytte til at vaske din bil. Det har vi gjort, fordi vi oplever, at mange af vores kunder holder meget af deres biler og gerne vil undgå vaskehalsridser. Vi kan selvfølgelig også vaske bilen for dig, men hvis du gerne vil gøre det selv, så stiller vi vores vaskehal til rådighed. Vi står samtidig klar med vejledning og de bedste plejeprodukter på markedet, så du kan opnå fantastiske resultater på egen hånd.

  • Højtryksrenser
    Vi stiller en professionel højtryksrenser fra Kärcher til rådighed, når du vasker din bil, som også kan bruges med en skumlanse for et fantastisk resultat
  • Støvsuger
    Vi har en bilstøvsuger i vaskehallen med en kraftig sugeevne og et spidst mundstykke, så man også kan komme rundt i de smalle steder i kabinen
  • Råd & Vejledning
    Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig gennem processen. Vi har både produkterne og erfaringen til at hjælpe dig til et godt resultat
Pas på din lak

Undgå vaskehalsridser

De fleste mennesker kører deres bil i vaskehallen omkring 1 gang om måneden. Det er nemt, bekvemmeligt og forholdsvis billigt. Men din bil betaler også en pris. De roterende børster efterlader nemlig et spor på din lak i form af mikroridser – eller vaskehalsridser. Hvis du kigger godt efter på overfladen af din bil, så vil du se, at der er små ridser i et cirkulært mønster over hele bilen. Det er endnu mere tydeligt, hvis du kigger langs bilen. Vaskehalsridser opstår af flere årsager. For det første er børsterne i din vaskehal forholdsvis grove, da de er designet til at kunne fjerne indgroet snavs og skidt. Men der kan også sidde snavs på selve børsterne fra andre biler, og det betyder, at jord og små sandkorn bliver trukket rundt på din lak.

Vi anbefaler altid, at man håndvasker sin egen bil. Det er slet ikke så vanskeligt, som mange går og tror – og så er det rigtig sundt for din lak. Vi har lavet en lille guide, som du kan følge, hvis du er i tvivl om processen.

💦 Sådan håndvasker du din bil

1. Skyl hele bilen ned med en højtryksrenser for at fjerne overfladesnavs. Vær opmærksom på, at trykket ikke må være for voldsomt. Justér højtryksrenserens tryk eller anvend den længere væk fra bilen.

2. Påfør et lag af skummende shampoo til forvask over hele bilen. Du kan med fordel bruge en skumlanse, som kan monteres på højtryksrenseren. Den sikrer en nem og jævn fordeling over hele bilen. Lad shampooen sidde og arbejde i 10-15 minutter. Således løsnes det indgroede snavs.

3. Skyl shampooen af med en højtryksrenser og påbegynd håndvask. Det er vigtigt, at du bruger en ren vaskehandske (mikrofiberhandske) og en frisk sæbeblanding i en ren spand. Vask hele bilen med handsken og afslut med at skylde efter med højtryksrenseren.

4. Tør hele bilen af med mikrofiberhåndklæder. Det er vigtigt, at du anvender mikrofiberprodukter. Du skal blot lade håndklædet glide henover overfladen.

5. Efterbehandl eventuelt med et hydrofobisk og beskyttende produkt. Det sikrer, at din bil afviser snavs og skidt i længere tid og udskyder den næste vask.