Polering & Coating

Hvad er coating?

Keramisk coating er en flydende polymer-væske, som hærder op, hvilket betyder, at bilens oprindelig lak og farve vil blive fremhævet og beskyttet. Der er mange fordele ved denne proces, og coatingen beskytter blandt andet mod ridser, danner en vandafvisende overflade, er UV-resistent og giver en øget glans, da forseglingen fremhæver dybden i lakken.

Keramisk coating kræver præcision, tålmodighed og uddannet udførelse. Vi starter altid med at vaske og dekontaminere bilen. Den keramiske belægning påføres på bilen efter polering og lak korrektion er udført. Men før påføring af belægningen skal man forberede lakken ved at affedte hele bilen. Coatingen har efterfølgende en tørretid på mellem 10 og 24 timer, hvor vi så afslutter med en beskyttende carnauba voks af høj kvalitet.

Vi tilbyder

Forskellige keramiske coatings

 • Hele lakken
  Vi påfører den keramiske belægning på hele din bils overflade og opnår et resultat, som da den rullede ud fra fabrikken
 • Fælge
  Dine fælge kan komme til at skinne igen og bør beskyttes, så de bliver mere modstandsdygtige overfor vind og vejr
 • Ruder
  Ruderne i din bil gavner af et beskyttende lag, som både afviser snavs men også vand, som forbedre kørsel i regnvejr
 • Alle lygter
  Vi oppolerer og coater dine matte lygter, så lyskeglen på din bil står skarpere og du får et bedre udsyn under natkørsel
Polering

Vi har løsninger til dit behov

Hos Car-Care Svendborg er vi specialister i udførsel af poleringer. Vi har sammensat tre forskellige pakkeløsninger, som spænder fra udbedring af overfladeridser til en komplet overhaling af hele din bils ydre.

Basis

 • Fra 1.500,-

Fjerner overfladeridser

Få glansen tilbage i din lak. En 1-trins polering vil fjerne overfladeridser og genopfriske din lak, så både din bil fremstår pænere og din laks levetid forlænges. En basis-pakke kan med fordel bruges til at vedligeholde din lak - f.eks. én gang om året.

Pro

 • Fra 3.000,-

Fjerner dybere ridser

Udbedre skader på din lak og fjerner alle de mellem-dybe ridser, som en overfladisk polering ikke kan tage.  Med pro-pakken får du en dybere 2-trins maskinpolering, som ikke kun genopretter glans men også fremhæver både nuancer og dybden i farven på din bil.

Premium

 • Fra 4.500,-

Fjerner alle ridser

Giver dig det ultimative resultat og i kombination med keramisk coating, kan du opnå en helt ny bil. Med en premium-pakke får du fjernet alle ridser, som ikke har brudt lakken. En 3-trins maskinpolering og vandslibning resulterer i den dybeste form for polering.